Festes populars i fires

XÀBIA (Marina)

Festa dels escacs

Una bona partida vora mar

A partir de les 22 hores de dissabte vinent, el Club d'Escacs Xàbia, la comissió de festes i la regidoria d'Esports de la vila fan possible la catorzena edició de la partida d'escacs vivent, que concita l'atenció de la gran quantitat de persones que es troben a la població durant aquestes dates, així com d'aquelles vingudes dels quatre punts cardinals de la comarca per veure la representació plàstica d'una partida que recullen els llibres especialitzats dels grans jugadors de prestigi.

D'aquesta manera, les associacions, grups i entitats implicats malden per trobar les persones necessàries que es presten a prendre la disfressa de les diferents peces del tauler, d'un i d'altre bàndol.

L'esplanada del Port s'adapta a les necessitats i s'instal·len diverses estructures perquè el públic assistent puga gaudir d'una bona visió dels diferents moviments de la partida.

Arribats a aquesta localitat, es fa imprescindible una visita als monuments i la degustació del clàssic arròs a banda, les faves fregides, el conill a l'ametlla o el pollastre espatarrat.

Dissabte 31 de juliol. Explanada del Port.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona
RECERCA

Cinc alumnes de la UPC analitzaran els trens europeus

Barcelona
SOCIETAT

La Sagrada Família incorpora la IA en la gestió de les seves visites

Barcelona