Monogràfics

EL MORELL (Tarragonès)

Festa major

Moltíssima música

Amb els Gegants i el Drac dalt del balcó de l'ajuntament, els morellencs enceten aquest divendres una festa major que destaca per la música: fins a vuit formacions interpretaran notes per a tots els gustos. Per exemple, aquest mateix divendres es podrà assistir al concert dels Manolos, que celebren 20 anys, o al d'Hotel Cochambre i l'orquestra Traffic, que organitza Ràdio Morell en el seu 25è aniversari. Els Gossos, amb disc nou, i les orquestres Mitjanit o Marinada són algunes de les formacions que també es podran escoltar al Morell.

Imprescindibles

Dissabte i diumenge se celebraran unes de les poques temptes de vaquetes que s'organitzen al Camp de Tarragona. Dins la mateixa categoria d'actes imprescindibles s'hi inclou també la Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec, la Zeuzera Pyrina, la Baixada d'Andròmines i el Ball de Sant Miquel i el correfoc, que tancaran les festes.

Del 30 de juliol al 2 d'agost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.