Societat

La platja de Gandia tindrà un parc d'atraccions en 2011

L'empresa adjudicatària farà la instal·lació d'oci a la zona del Clot de la Mota.

El govern municipal de Gandia ha anunciat que la ciutat tindrà en 2011 un parc d'atraccions infantil i juvenil a la platja existent al Clot de la Mota, enfront del Club de Tennis.

La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació a l'empresa local GandiParc de la construcció i el manteniment, durant 20 anys, d'aquest parc d'atraccions. Segons ha explicat, l'empresa invertirà 1,2 milions d'euros en la instal·lació i té previst instal·lar diverses atraccions, com ara un tren elevat, un circuit de cotxes a bateria, un circuit de seguretat vial, un parc de boles, llits elàstics, diversos inflables, un circuit de barques, un circuit de motos i un mini golf.

A més, el parc d'atraccions comptarà amb servei de bar, infermeria, botiga, una zona d'audiovisuals i una zona per a lactants.

L'empresa adjudicatària ha presentat un pla de revitalització turística que inclou diverses campanyes de promoció de la utilització dels serveis del parc d'atraccions per a col·legis i per a associacions de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.