Societat

montgat

Projecte solidari de recollida de roba usada

L'Ajuntament de Montgat ha signat un conveni de col·laboració amb la fundació Pueblo para Pueblo (Humana) per col·locar al municipi diversos contenidors per recollir roba usada. El consistori també es farà càrrec del manteniment, la recollida i la classificació de roba per tornar-la a aprofitar o reciclar.

Totes aquestes operacions són gratuïtes per a l'Ajuntament de Montgat, i els guanys econòmics que s'aconsegueixin serviran per cobrir el cost de la gestió. Els beneficis també es reinvertiran en els projectes solidaris i de cooperació que aquesta organització du a terme en països en vies de desenvolupament.

En total, s'instal·laran quatre contenidors per recollir la roba usada, que estaran situats a la ronda 8 de Març, cantonada Frederica Montseny; l'avinguda Mediterrània; l'avinguda Turó (a l'aparcament, entre la torre 1 i la torre 3), i la plaça Ciurana (un cop s'hagin acabat les obres de remodelació).

Pueblo para Pueblo és un moviment internacional del qual formen part 30 organitzacions d'arreu del món. Actualment té en marxa més de 180 projectes de cooperació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.