Societat

Gandia dóna la benvinguda als xiquets sahrauís

L'Alcalde, José Manuel Orengo, agraeix la solidaritat de les famílies i diu que arriben més enllà d'on l'Administració pot arribar.

Gandia ha donat la benvinguda als 16 xiquets i xiquetes del Sàhara que passaran l'estiu a la comarca, amb les seues famílies d'acollida.

La recepció als joves sahrauís i a les seues famílies acollidores, s'ha realitzat al Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Gandia per part de l'Alcalde, José Manuel Orengo, els portaveus municipals i el president d'ACAPS, Salvador Pallarés.

Jose Manuel Orengo ha fet públic el seu agraïment als gandians que, tot i la crisi, «ajuden al poble sahrauí i arriben més enllà d'on l'administració pot arribar».

El delegat del Poble Sahrauí al País Valencià, Dic Mohammed, ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Gandia per fer possible aquesta acció solidària, que no és una altra cosa que «una injecció moral per als més necessitats» i ha dit que els xiquets són «el perfecte reflex de la gratitud del poble sahrauí».

Salvador Pallarés, President de l'Associació d'Ajuda al Poble Sahrauí, en nom dels xiquets, ha explicat que tots estan molt contents de vindre a Gandia i viure «experiències inversemblants allà on viuen com banyar-se a la mar o veure la televisió».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.