Societat

La Seu d’Urgell fa una crida al “civisme” després d’enfrontaments entre joves i la policia

L’Ajuntament demana respectar les restriccions per evitar contagis que portarien a una “situació sanitària complicada” en pocs dies

El consistori recorda que tots els actes de la festa major s’acaben a les 00.30 hores

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet una crida al “civisme” i a respectar les mesures per prevenir els contagis de Covid-19 després dels incidents que s’han produït aquest cap de setmana entre la policia i joves que es resistien a finalitzar la celebració de la festa major.  

“La violència no té cabuda a la festa major”, ha reaccionat el govern municipal en un missatge a les xarxes socials.

El consistori assegura que entén que els joves es troben en una “situació complicada” per les restriccions, “ja que portem molt temps en pandèmia i sense poder relacionar-nos com voldríem”. No obstant això, recorda que la pandèmia continua i per això “cal evitar situacions que afavoreixin els contagis” i que en pocs dies “portarien a una situació sanitària molt complicada”.

En aquest sentit, record que amb les mesures vigents tots els actes de la festa major han d’acabar a dos quarts d’una de la matinada i les trobades es limiten a un màxim de 10 persones, que han de dur mascareta si no poden mantenir la distància.

“També entenem que estem de Festa Major i són dies excepcionals”, conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia