Societat

El cos trobat en les tasques de rescat dels catalans desapareguts a Mèxic és el d'una noia

Les autoritats mexicanes esperen l'arribada dels familiars per identificar-lo

El cadàver es troba en un lloc de difícil accés

Els dos joves que es van poder escapolir de la llanxa que va naufragar en un riu mexicà no han pogut identificar el segon cos trobat aquest dissabte a la tarda (hora local) i les autoritats esperaran l'arribada dels familiars dels desapareguts.

El cos és el d'una noia però el seu mal estat en fa difícil la identificació, segons ha explicat el director de Protecció Civil de San Luis de Potosí, Gerardo Cabrera. Dos familiars de les germanes Terradas i dos familiars més d'Irene Carbó han volat aquest dissabte a la nit cap a Mèxic. El cos de Neus Terradas va aparèixer divendres. Continuen desapareguts la seva germana Núria, Irene Carbó -les dues de Cassà de la Selva- i el lleidatà Francesc Espasa.

El segon cadàver ha aparegut en una zona de molt difícil accés, prop de la comunitat del Caracol, al municipi e Tamuín, a unes 70 quilòmetres del lloc on dimerces va naufragar la barca.

Els sis joves anaven amb una llanxa sense motor que va bolcar a causa del corrent i la crescuda del riu Gallinas, després d'un fort temporal.

Els equips de rescat continuen treballant per localitzar tots els cossos. Les tasques s'han interromput quan s'ha fet fosc i es reprendran aquest diumenge a dos quarts de vuit del matí (hora local).

Els dos supervivents, Bernat Palau i Aina Frau, han decidit tornar a Catalunya en les properes hores.

El Departament d'Exteriors de la Generalitat ha confirmat que dos familiars de les germanes Terradas, i dos familiars més d'Irene Carbó, han viatjat aquest dissabte a la nit cap a Mèxic. Les autoritats mexicanes confien que la família pugui identificar la noia a partir de les peces de roba o alguna pertinença personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.