Societat

patrimoni

Trenta-nou horts a Encamp per a la gent gran

És la parròquia amb més parcel·les per a aquest ús

El municipi d'Encamp ha estrenat 39 horts per a la gent gran. El comú ha inaugurat la que ja serà la tercera temporada dels horts, situats a les Terres Primeres de Casa Joan Antoni.

En l'acte d'inauguració, el cònsol major, Miquel Alís, ha destacat que Encamp és la parròquia que disposa de més parcel·les del país amb un total de 39. En aquesta línia, el cònsol major ha comentat que l'esforç del comú per augmentar cada any el nombre de terrenys es fa amb la voluntat de cobrir totes les demandes que hi ha i no deixar cap interessat sense hort.

Miquel Alís també ha agraït una vegada més la Fundació Julià Reig per aquesta iniciativa i ha destacat que el principal objectiu del projecte no és cap altre que el d'afavorir l'autonomia de la gent gran. A més, potencia una “activitat senzilla en un entorn natural i incentiva la comunicació i la relació social entre els hortolans”, va segons Alís.

Aquest és el cinquè any que des del Comú d'Encamp, conjuntament amb la Fundació Julià Reig, es porta a terme aquest programa destinat a les persones residents d'Encamp, majors de 65 anys, i que no tinguin una ocupació remunerada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.