Societat

Godella suspén els bous al carrer arran de l'envestida mortal

L'Ajuntament i la penya organitzadora dels festejos taurins insisteixen en què es complia amb tota la normativa de seguretat

L'Ajuntament de Godella ha decidit suspendre els actes taurins programats per al proper dijous i dissabte, com a conseqüència de la mort d'un home de 46 anys que va ser envestit per un bou embolat en la matinada del passat diumenge.

El regidor que ha anunciat la decisió, després de reunir-se amb la penya organitzadora dels festejos taurins, ha precisat però, que “això no significa que no vagen a celebrar-se més avant” i que simplement es donen un temps “fins que la situació es normalitze”.

Tant l'Ajuntament com la penya taurina han expressat el seu condol als familiars de la víctima i han lamentat les conseqüències de l'incident que, segons han tornat a recalcar, “van ser materialment impossibles d'evitar”.

Al respecte, han insistit en què les normes de seguretat complien amb la normativa vigent i que havien sigut avalades i supervisades pels serveis municipals i per membres de la Policia Local. També han assegurat que l'assistència sanitària va ser la correcta i que “només la gravetat de les ferides va impedir que la víctima salvara la vida”.

L'home envestit va rebre una cornada que li va seccionar una artèria del coll provocant-li la mort quasi immediata.

Segons els membres dela penya taurina, la víctima havia sigut amonestada i expulsada del circuit taurí en dos ocasions per presentar símptomes d'embriaguesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.