Societat

Collboni ofereix reunir-se la setmana que ve amb la plataforma Barcelona és Imparable

El primer tinent d’alcalde es compromet a “escoltar les reflexions” de les entitats signants del manifest

El líder socialista a l’Ajuntament assegura que “Barcelona només és imparable quan remem junts en la mateixa direcció”

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha ofert reunir-se amb la plataforma Barcelona és Imparable la setmana que ve.

“Com a servidor públic escoltaré les reflexions dels signants del manifest fet públic avui. Els ofereixo una reunió la propera setmana com he fet sempre amb els col·lectius que aposten per la Barcelona del sí”, ha assegurat en un missatge a les xarxes socials.

El president del grup municipal socialista ha subratllat en la mateixa publicació que “Barcelona només és imparable quan remem junts en la mateixa direcció”.

Més de vuitanta entitats han subscrit el manifest “Barcelona és imparable”, que fa una crida a la mobilització “per revertir la dinàmica i deriva negatives actuals” i “recuperar el lideratge de la ciutat”. La plataforma afirma que ha arribat l’hora de defensar-la, assegurar-se que no s’atura i que no deixi “escapar el lideratge mundial” ni cap oportunitat que li permeti avançar.

El col·lectiu ha convocat una concentració el dijous 21 d’octubre a la plaça Sant Jaume.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.