Societat

Un concert de la Franz Schubert Filharmonia i el Cor de l’Orfeó, acte central dels 50 anys del discurs de Casals a l’ONU

Alsina afirma que les conviccions del violoncel·lista “continuen sent un antídot davant la intolerància i la injustícia”

La Generalitat i la Fundació Pau Casals commemoraran els 50 anys del discurs del mestre violoncel·lista davant les Nacions Unides amb un gran concert de la Franz Schubert Filharmonia i el Cor de l’Orfeó Català. Serà al Palau de la Música el 24 d’octubre, just el dia en què es compleix mig segle d’ençà de les mítiques paraules de Casals, considerat un dels màxims referents “de la defensa de la pau, del diàleg i de la concòrdia”, com ha destacat aquest dijous el director de la Fundació, Jordi Pardo. Al seu torn, la consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina, ha lloat la figura musical i pacifista de Casals, tot assegurant que les seves conviccions “continuen sent un antídot davant la intolerància i la injustícia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia