Societat

Aliança de Corsunsky & Moré amb la tecnològica Zertifier

El despatx d’advocats gironí CORSUNSKY & MORE Advocats, s’alia amb la tecnològica ZERTIFIER, especialitzada en tecnologia Blockchain.

Amb aquesta aliança, el despatx oferirà als seus clients serveis i solucions a necessitats jurídiques, emprant eines construïdes amb la cadena de blocs o Blockchain.

Aquesta tecnologia ofereix la possibilitat d’aconseguir solucions innovadores a camps com el registre i acreditació d’invencions empresarials i propietat intel·lectual, o el registre i acreditació de la titularitat i data de documents de tot tipus com contractes, acords de les Juntes Generals i els Consells d’Administració d’empreses, processos de Compliance Penal o Protecció de dades i d’altres .... També s’ofereixen solucions innovadores i molt segures per la negociació i firma de documents.

Es tracta doncs de la unió de dos serveis, un de més tradicional amb un de la màxima innovació, i en una ubicació com Girona on està ubicat precisament el Centre de Blockchain Catalunya, impulsat pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat per a l’impuls de les tecnologies digitals avançades.

Per més informació podeu visitar: https://corsunskymore.com/ del despatx o enviar un correu electrònic a [email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia