Societat

vall-llobrega

Anna Gomis, cap de cuina de l'Aula Gastronòmica

Anna Gomis és la nova cap de cuina de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà, al cap de vuit anys de ser-ho Oriol Blanes. Gomis, manresana de naixement, s'ha format professionalment al País Basc, a l'escola Aiala de Karlos Arguiñano, a Zarautz. Allà després de l'etapa de formació, va impartir-hi classes de cuina, de dietètica i de nutrició. També va fer estada formativa a l'escola Mey Hoffman de Barcelona. Ha compaginat l'activitat docent amb la cuina a restaurants com el de Karlos Arguiñano, a Zarautz, l'Iribar, de Getaria o el Cingle, de Vacarisses. També ha fet llargues estades a diversos països.

A.V.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Reforcen diverses línies d’autobús interurbà durant l’agost

Barcelona

Declaren Bé Cultural d’Interès Nacional el Drac i l’Àliga de la Bisbal 

LA BISBAL D’EMPORDÀ

La instal·lació fotovoltaica d’autoconsum del Darder arriba als 170kWh

BANYOLES
Infraestructures i serveis

Inversió de 21 milions en la millora de la xarxa d’aigua a Lleida

Lleida
Medi ambient

S’amplia en 65 milions la línia d’ajuts per adquirir vehicles elèctrics i instal·lar punts de càrrega

Barcelona

Tractar la migranya de forma precoç en millora el pronòstic

Barcelona

Cau un pi al Parc Bosc i malmet una font que pertany al patrimoni històric

FIGUERES

Volen recuperar l’antic càmping Pous amb un nou complex per 900 persones

FIGUERES
societat

Multa a la UOC per l’ús de reconeixement facial en exàmens a distància

Barcelona