Societat

vall-llobrega

Anna Gomis, cap de cuina de l'Aula Gastronòmica

Anna Gomis és la nova cap de cuina de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà, al cap de vuit anys de ser-ho Oriol Blanes. Gomis, manresana de naixement, s'ha format professionalment al País Basc, a l'escola Aiala de Karlos Arguiñano, a Zarautz. Allà després de l'etapa de formació, va impartir-hi classes de cuina, de dietètica i de nutrició. També va fer estada formativa a l'escola Mey Hoffman de Barcelona. Ha compaginat l'activitat docent amb la cuina a restaurants com el de Karlos Arguiñano, a Zarautz, l'Iribar, de Getaria o el Cingle, de Vacarisses. També ha fet llargues estades a diversos països.

A.V.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA

Denuncien que una granja de Cantallops té porcs morts en descomposició

CANTALLOPS

SOS Costa Brava continua el pols contra el Pla que afecta els Jardins Rubió i Tudurí de Calella

PALAFRUGELL