Societat
vall-llobrega
Anna Gomis, cap de cuina de l'Aula Gastronòmica
Anna Gomis és la nova cap de cuina de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà, al cap de vuit anys de ser-ho Oriol Blanes. Gomis, manresana de naixement, s'ha format professionalment al País Basc, a l'escola Aiala de Karlos Arguiñano, a Zarautz. Allà després de l'etapa de formació, va impartir-hi classes de cuina, de dietètica i de nutrició. També va fer estada formativa a l'escola Mey Hoffman de Barcelona. Ha compaginat l'activitat docent amb la cuina a restaurants com el de Karlos Arguiñano, a Zarautz, l'Iribar, de Getaria o el Cingle, de Vacarisses. També ha fet llargues estades a diversos països.
A.V.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.