Societat

La restauració avisa que nous tancaments o restriccions podrien ser “crítics” pel sector

Només un 30% dels consumidors han recuperat el consum que feien a restaurants abans del covid

La restauració avisa que nous tancaments o restriccions poden ser “crítics” per un sector que tanca el 2021 “molt tocat”. “És molt important que (les administracions) entenguin que el sector ha estattreballant per la seguretat dels clients i tenir novament tancaments podria ser crític” ha dit a l’ACN, Patricia Fernández, responsable del Canal Horeca a Aecoc. L’associació empresarial de distribució de gran consum calcula que només un 30% dels consumidors han recuperat el comportament habitual que tenien a restaurants abans del covid. Segons l’Aecoc, el sector “s’està reformulant” i digitalitzant i noves restriccions “serien una nova pedra en aquest camí”. “Queden 7 de cada 10 consumidors per recuperar”, ha dit Fernández.

La principal reticència per anar de restaurants és la por al contagi de la covid-19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.