Societat

L'alcaldessa d'Alaquàs ha participat dels actes del Misteri d'Elx

L'Ajuntament elxà va ser una de les entitats signats del manifest en suport a la declaració de la Carxofa d'Alaquàs com a Bé d'Interès Cultural.

Elvira García Campos, ha visitat aquest cap de setmana la ciutat alacantina d'Elx per tal de participar en els diversos actes organitzats amb motiu de la festivitat del Misteri d'Elx. La primera edil, convidada personalment per l'Alcalde elxà, Alejandro Soler, va assistir a la representació del Misteri.

La regidora en cap d'Alaquàs ha volgut mostrar amb la seua visita el seu interès per la que és una de les festes més importants del País Valencià, declarada Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat.

L'Ajuntament d'Elx va ser una de les entitats que va mostrar el seu recolzament a que el Cant de la Carxofa d'Alaquàs fos declarat Bé d'Interès Cultural. De fet, va ser una de les entitats signants del manifest en suport d'aquesta declaració concedida el passat mes d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.