Societat

Tres persones resulten intoxicades en dos incendis a Badalona i Tarragona

Els dos focs s’han produït a cuines d’habitatges i han estat apagats ràpidament

Els Bombers han treballat en incendi a un magatzem tèxtil a Balenyà

Tres persones han hagut de ser ateses aquesta nit de Nadal per inhalació de fum com a conseqüència dels incendis que s’han produït a dos habitatges de Badalona i Tarragona, respectivament, segons han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

El primer s’ha produït cap a un quart d’onze de la nit de divendres en un pis ubicat al carrer de Santa Eulàlia de Badalona (Barcelonès). El foc s’ha encès a la cuina i afectat la campanya extractora de fums i el poble on estava encastada. Els ocupants de l’habitatge han pogut sufocar les flames i les flames no han sortit de la cuina. Els Bombers hi han enviat tres dotacions i la tasca dels efectius ha consistit en remullar les brases i ventilar el pis. Una persona ha estat evacuada a un centre d’atenció primària amb símptomes d’intoxicació per inhalació de fum.

Cap a dos quarts de sis de la matinada s’ha produït un altre incendi de cuina, en aquest cas als baixos d’un edifici del carrer Riu Ter de Tarragona (Tarragonès). Cinc dotacions han acudit al lloc dels fets i han pogut extingir totalment el foc uns vint minuts després de l’avís. Les dues persones que viuen a l’habitatge afectat han estat traslladades a l’hospital amb una intoxicació lleu per inhalació de fum. Quatre veïns de l’immoble s’han autoevacuat com a mesura de precaució.

D’altra banda, els Bombers van treballar divendres a la tarda en un incendi que ha cremat l’interior del magatzem d’una empresa tèxtil de Balenyà (Osona). L’avís s’ha rebut cap a les set del vespre i el foc ha quedat extingit una hora més tard. Les flames han afectat divendres línies de prestatges. En paral·lel a les tasques d’extinció, els efectius han retirat material que no ha cremat per minimitzar l’abast de les flames. El sinistre no ha provocat ferits.

Aquest matí els Bombers han treballat en un accident de trànsit a Terrassa (Vallès Occidental). Un cotxe ha bolcat a la C-58 en sentit Barcelona i els efectius han hagut d’excarcerar la persona que conduïa el vehicle, que ha resultat ferida lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia