Societat

Un foc a Girona deixa inservible un autobús buit

Els Bombers han d’intervenir per un incendi al polígon Mas Xirgu

Un incendi en un autobús buit al polígon Mas Xirgu de Girona, molt a prop del terme de Salt, va obligar ahir a la tarda els Bombers de la Generalitat a intervenir d’urgència. El foc va calcinar l’autobús, va deixar-lo inservible i va afectar els vehicles de l’entorn. A més, va provocar una columna de fum negre visible en més d’un barri de Girona, incloent-hi els barris de Montjuïc i les Pedreres, i en pobles veïns.

Els Bombers, que van rebre l’avís quan faltava un minut per a les quatre de la tarda, van desplaçar-hi deu vehicles per extingir el foc, que va afectar vehicles propers. El foc estava molt desenvolupat quan va començar a actuar el personal d’extinció. Els Bombers van donar l’incendi per controlat al voltant d’un quart de nou de la nit i a última hora d’ahir tenien la previsió que ja deixarien la zona. El foc va provocar un col·lapse de trànsit a l’oest de Girona, al límit amb Salt i Vilablareix.

Segons algunes fonts, el vehicle cremat és un bus d’una empresa de transports de persones. El vehicle havia de fer un trajecte de llarg recorregut ahir, però va quedar reduït a ferralla. L’autobús incendiat estava a prop d’una finca on s’emmagatzemen bobines de material elèctric i de comunicacions i pals de fusta, i molt a prop també d’un lloc d’estacionament de camions de gran tonatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia