Societat

Ryanair volarà a sis noves destinacions

L’aerolínia, que suma 103 rutes, preveu créixer un 4% respecte de l’estiu del 2019

Ryanair comença a aixecar el vol. Els seus responsables asseguren que han recuperat els nivells d’activitat prepandèmia, i aquest estiu esperen créixer un 4% respecte del 2019. L’aerolínia va anunciar ahir sis noves destinacions des dels aeroports catalans, de manera que incrementarà fins a 103 el nombre de rutes al país. Això es traduirà en més de 600 freqüències de vol setmanals i 15 avions amb base al territori, que representen vora un 20% sobre el conjunt de l’Estat.

Les noves rutes que hi haurà des de Barcelona són a Frankfurt (Alemanya), Perusa (Itàlia), Lviv (Ucraïna) i La Palma. Barcelona continuarà sent la base més important per a la companyia a Catalunya, amb un total de 71 rutes, 14 avions basats i més de 400 treballadors. Les previsions estimen que l’aeroport del Prat rebrà fins a 7,8 milions de passatgers del grup irlandès entre l’abril del 2022 al març del 2023, un 85% del total a Catalunya. Un cop superat el pic de la variant òmicron, la companyia assegura que ja ha assolit els nivells d’activitat previs a l’esclat de la pandèmia tant pel que fa a vols com a passatgers i, en termes globals, l’aerolínia preveu que les vendes creixin a un ritme més accelerat, al voltant del 16%. Durant la presentació d’ahir, la companyia va aprofitar per demanar a Aena que abaixi els impostos sobre el trànsit aeri i que les taxes mediambientals es reparteixin de manera “justa” per als vols de curta distància davant els vols de llarga durada.

Hèlsinki i Nuremberg des de Girona

Durant la presentació d’ahir, els responsables de Ryanair també van presentar dues noves rutes que es faran des de l’aeroport de Girona a partir de l’estiu. Es tracta de Hèlsinki (Finlàndia) i Nuremberg (Alemanya). La companyia disposarà de 22 rutes amb origen a l’aeroport de Girona, un avió a la base i donarà feina a 30 persones. Quant al trànsit de passatgers, l’empresa hi preveu captar més d’un milió de passatgers.

Pel que fa a Reus, mantindrà les 11 rutes que ja hi tenia, tot i que continuarà sense tenir cap avió en base. En relació amb el nombre de passatgers, Ryanair confia tancar l’exercici amb més de 400.000 usuaris a l’aeroport de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Òmnium rebutja amnistiar els policies investigats per les càrregues de l’1-O

girona / aiguaviva
SERVEIS

Problemes en la reparació de la fuita d’aigua que afecta el Montsià

L’Aldea
SOCIETAT

Mainat diu que el va sorprendre que la seva ex-dona trigués a trucar al SEM davant d’una hipoglucèmia

Barcelona
societat

La UdG acull un congrés centrat en la diversitat sexual a Iberoamèrica

girona
educació

Educació publica l’adjudicació de destinacions dels docents que havia endarrerit

barcelona
societat

L'Ajuntament organitza més d’una trentena d’activitats durant l’estiu

girona
SOCIETAT

Minuts de silenci a Salou i Sabadell pels feminicidis del cap de setmana

Sabadell
URBANISME

Fons Next Generation per millorar el punt de control al riu Cardener

Súria
URBANISME

Volen una moratòria de llicències urbanístiques d’un any a una trentena de solars

salt