Societat

Clatellada a la Fira d'Abril catalana

L'organitzadora de la celebració haurà de justificar a més la destinació dels ajuts en un màxim de sis mesos

El govern, l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona finançaran amb 214.300 euros la Fira de Abril de Catalunya, que comença aquest cap de setmana al recinte del Fòrum. Aquesta xifra és un 38,7 per cent inferior a la dedicada per aquestes institucions a la celebració l'any passat.

El departament de Cultura i Mitjans de Comunicació hi aportarà 49.300 euros, l'Ajuntament 75.000 i la Diputació 90.000. Aquestes són les subvencions que figuraran en el conveni que les tres administracions signaran aquesta setmana i el contingut de les quals han acordat avui.

El secretari de Cultura de la Generalitat, Eduard Voltas, ha declarat que l'acord és "un pas endavant" per millorar "la transparència" de les ajudes econòmiques a la Fira d'Abril.

Per millorar la transparència, el conveni també exigeix a la Federació d'Entitats Andaluses de Catalunya (FECAC), entitat organitzadora de la Fira d'Abril, que justifiqui en un màxim de sis mesos a què ha dedicat les subvencions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.