Societat

Roba 33 vehicles i atraca en 10 ajuntaments, botigues i bars

Els Mossos ja havien arrestat el noi el 12 d'abril passat per presumpte robatori i tinença d'armes però va ser posat en llibertat

El jutge ha decretat l'ingrés a presó del jove que la setmana passada van detenir els Mossos d'Esquadra a Manresa com a presumpte autor de 33 robatoris de cotxes i 10 atracaments amb força a diversos ajuntaments, botigues i bars.

La policia catalana ja havia arrestat el mateix noi el 12 d'abril passat per presumpte robatori d'un vehicle, resistència a la autoritat i tinença il·lícita d'armes i explosius, però va ser posat en llibertat després de declarar en el Jutjat d'Igualada.

El Mossos van tornar a detenir el 23 d'abril passat Daniel A.P., de 20 anys i nascut a Pamplona, quan tornava a casa seva de Manresa després de robar en una farmàcia i en un forn.

Daniel A.P. va reconèixer al Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Manresa que era l'autor de diversos robatoris que s'han produït entre els mesos de febrer i abril a les comarques de l'Anoia, el Bages i el Baix Llobregat. El jove va robar als ajuntaments de Rajadell, Marganell, Palà de Torroella i Sant Mateu de Bages


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.