Societat

Més de 36 hores esperant a Pisa

Un centenar de passatgers de la companyia Clickair esperen des d'ahir a l'aeroport de Pisa (Itàlia) el vol que els ha de portar a Barcelona. Segons han informat fonts de la companyia, l'avió no va poder sortir ahir per culpa del mal temps, i avui, tampoc ho ha pogut fer perquè s'ha detectat una roda punxada. Els passatgers, però, critiquen la falta d'informació i d'explicacions rebudes per la companyia i dubten que el mal temps sigui la causa de la cancel·lació del seu vol.

Els problemes van començar ahir quan el vol que feia la ruta Barcelona-Pisa va haver de ser desviat a la ciutat italiana de Gènova perquè l'aeroport de Pisa va tancar a causa del mal temps. Així, es va anul·lar el vol de tornada a Barcelona i els passatgers que esperen des d'ahir dubten que la boira que hi havia ahir a Pisa fos la causa de l'anul·lació, perquè asseguren que altres companyies si que es van enlairar.

Avui, un altre vol que connecta Barcelona-Pisa, i que hagués pogut tornar els passatgers a la capital catalana, s'ha enlairat a l'hora prevista, però en aterrar a Pisa i realitzar-se les inspeccions habituals, els tècnics han detectat que una de les rodes estava punxada. Així, s'ha hagut de tornar a cancel·lar el vol de tornada cap a Barcelona fins que es pugui canviar la roda. No se sap quan de temps es tardarà a solventar aquest problema tècnic perquè l'aeroport de Pisa no té recanvis de rodes per un Airbus 320.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.