Societat

Un 'trio sexual' a punta de pistola

La víctima va poder fugir per una canonada i va demanar socors a uns veïns, que van avisar la policia

La sentència explica que l'acusat, M.C.M., estava la matinada de l'1 de novembre del 2004 en una discoteca de Sevilla amb la seva nòvia i una amiga, i allí van conèixer la víctima, F.S.V.

Els quatre van continuar la festa bevent alcohol i fumant haixix al domicili de l'acusat. Cap a les 6 de la matinada, F.S.V. es va sentir marejat i va anar a dormir a una habitació.

La víctima es va despertar justament quan l'acusat i la seva nòvia es ficaven nus al llit, tot oferint-li fer un trio sexual. F.S.V. es va negar reiteradament, per la qual cosa M.C.M. va treure un revòlver i el va amenaçar de mort si no es plegava als seus desitjos.

La nòvia de M.C.M. va començar a discutir amb ell per l'exhibició del revòlver, i la víctima va aprofitar l'ocasió per fugir despentjant-se per una canonada fins al pati interior de l'edifici. Aquí va demanar socors als veïns, que van cridar la policia.

Els jutges han aplicat a l'acusat l'atenuant d'ebrietat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.