Societat

La banda ampla espanyola, de les més cares d'Europa

Les ofertes més barates estan a França i a Bèlgica, segons quin sigui el perfil de l'usuari

L'estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) analitza les característiques de 150 operadors de França, el Regne Unit, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Portugal, Itàlia i Espanya.

En tots aquests llocs, segons l'OCU, es poden contractar paquets d'Internet a preus més econòmics i amb velocitats més elevades que no pas a l'Estat.

Per al perfil de gran usuari (150 hores de connexió i 30 gigues de descàrregues al mes), la millor oferta és la francesa, mentre que per a l'usuari mitjà (30 hores de connexió i 15 gigues al mes), és la belga.

L'OCU s'ha fonamentat en les tarifes vigents al març, la velocitat de connexió, el volum d'informació descarregada, la mitjana d'hores d'ús i els perfils de l'usuari per elaborar-ne l'informe.

Així es determina que l'oferta espanyola és cara, ja que l'opció més barata a l'abast del consumidor encara està per sobre de la d'altres països.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.