Societat

Es gasta tots els estalvis després de rebre el diagnòstic d'un càncer que va resultar fals

L'home, John Brandrick, va deixar la feina, es va vendre la roba i el cotxe i es va dedicar a viure sense restriccions

Un britànic de 62 anys es va gastar tots els seus estalvis després que li diagnostiquessin un càncer, un pronòstic que al cap d'un any va resultar ser fals. L'home ha demandat al Servei Nacional de Salut.

Quan els metges li van notificar que patia càncer, John Brandrick va decidir no seguir treballant, va deixar de pagar la hipoteca i es va dedicar a viure la vida amb la seva parella. No importava què costés, allò que volia era aprofitar el poc temps que suposadament li quedava.

Segons el diari The Times, un any després, els símptomes que tenia van començar a remetre, i l'hospital va arribar a la conclusió que Brandrick no patia realment un càncer terminal sinó una simple pancreatitis, perfectament curable.

“M'ho vaig vendre tot, el meu cotxe, la roba... Només em vaig quedar un vestit d'etiqueta, una camisa i la corbata en què desitjava que m'enterressin. No necessitava més roba perquè només em donaven sis mesos de vida”, ha explicat.

La seva companya fins i tot va rebre ajuda psicològica per fer front a la mort de Brandrick i a la seva nova vida sense parella.

Ara, l'home, que es va veure obligat a vendre casa seva, reclama a l'hospital públic que l'indemnitzi per un fals diagnòstic. Els responsables del centre neguen que es tracti d'un cas de negligència i expliquen que el diagnòstic de càncer pancreàtic es va basar en els símptomes i en les proves que li van fer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.