Societat

Uns 300 habitatges del Gironès no tenen electricitat

L'estudi permetrà al Consell conèixer quins habitatges prefereixen l'energia solar

El Consell Comarcal del Gironès ha detectat 297 habitatges que encara no disposen d'instal·lació elèctrica mentre elaborava un pla d'electrificació rural de la comarca.

L'estudi, que té per objectiu conèixer les necessitats d'electrificació de la zona, ha permès al Consell informar sobre les avantatges de l'energia solar i, alhora, sobre les subvencions del departament d'Economia i Finances de la Generalitat.

Fins ara, l'ens comarcal oferia aquest servei de forma individualitzada als propietaris dels habitatges que ho sol·licitaven, però aquest any s'ha volgut anar més enllà i conèixer el nivell de demanda elèctrica a tota la comarca.

El conseller comarcal de Medi Ambient, David Vila, ha destacat que "l'estudi pretenia, més enllà de detectar els habitatges que no disposen d'instal·lació, conèixer si els propietaris estaven interessats a obtenir servei elèctric amb energia solar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.