Salou es potencia com a referent gastronòmic
El Patronat Municipal de Turisme de Salou va presentar ahir el calendari d’activitats i esdeveniments Salou, essència gastronòmica , que se celebraran durant tot l’any. Amb l’objectiu d’ aprofitar el bon moment de creació gastronòmic del municipi, l’aposta busca desestacionalitzar la temporada turística i allargar l’activitat econòmica i laboral de la restauració local. L’alcalde de Salou, i president del Patronat, Pere Granados, va destacar que la iniciativa vol atraure el visitant de proximitat i també el nacional i l’internacional. La gastronomia que proposen els restauradors de Salou es basa, segons afirmen, en “la innovació, l’avantguarda, la creativitat, la utilització de productes locals de proximitat amb identificació geogràfica protegida i denominació d’origen qualificada”.
Aquest 2022 Salou programarà una desena d’accions, entre les quals destaca la que ja hi ha en marxa: el Tasta Salou, on per un preu tancat es poden degustar les creacions d’una catorzena de restaurants participants; els premis gastronòmics Josep Lladonosa, que se celebraran el 7 d’abril; les jornades gastronòmiques de l’arròs, que s’allargarà fins al 25 d’abril; les de la gamba, que es faran després de Setmana Santa, i la Salou Mediterranean Wine Week, al juny, amb degustacions de vi en diversos punts de la ciutat.