Societat

Sant Feliu de Guíxols tindrà el seu primer festival de la llum: LumLab

Tindrà lloc del 14 al 18 d’abril i aplegarà artistes amb projecció internacional, amb talent artístic local

  • Roda de premsa de la presentació. ACN.
  • VÍDEO: Vídeo de presentació del nou festival.

Les nits d’aquesta Setmana Santa (del 14 al 18 d’abril), Sant Feliu de Guíxols tindrà un festival artístic amb projeccions i jocs de llum vora mar. Rebrà el nom de Lum Lab i aplegarà artistes amb projecció internacional, amb talent artístic local. És una de les peces noves que s’incorporen en l’estratègia guixolenca d’esdevenir Ciutat d’Art, una aposta pel fet artístic com a diferenciador i genuí.

Sant Feliu de Guíxols és una ciutat amb uns trets identitaris molt visibles, que provenen de factors com el mar i el ric patrimoni, el llegat històric, la gent… El festival posarà en valor aquests trets posant el focus en el mar i el far, un diàleg entre dos elements identitaris que ajudaran a desplegar instal·lacions en diversos punts del municipi.

El certamen començarà amb una mostra inaugural, amb la col·laboració de les entitats Llops de Mar i Club Nàutic, amb un espectacle a la badia, on les embarcacions d’aquestes entitats, combinades amb la foscor, el mar i els jocs de llum, faran una acció artística espectacular. Serà dijous 14 a les 21:00h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia