Societat

SOCIETAT

Distingeixen tretze establiments hotelers de Palafrugell

L’Ajuntament atorga el Diploma al Mèrit Ciutadà 2022 a hotels i hostals per “haver mantingut la tradició dels elements locals” i per reconeixement a la situació econòmica derivada de la pandèmia

L’Ajuntament de Palafrugell, per acord de ple, ha decidit guardonar tretze establiments hotelers del municipi amb al Diploma al Mèrit Ciutadà 2022. Els negocis premiats són els següents: Hotel Alga, Hotel Casamar, Hotel Garbí, Hotel La Torre, Hotel Llafranch, Hotel Llevant, Hotel Mediterrani, Hotel Port Bo, Hotel Sant Roc, Hotel Tamariu, Hotel Terramar, Hostal La Llagosta i l’Hostal Plaja.

Segons informa el consistori, l’objectiu del guardó honorífic és distingir els establiments que “amb el pas de diverses generacions, han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients i visitants i s’han sabut adaptar a les necessitats turístiques de la ciutadania”.

Època difícil

El reconeixement arriba després que alguns establiments han passat “moments d’extrema dificultat durant la pandèmia provocada per la covid-19 i també han estat afectats per la duresa dels darrers temporals”, informa l’Ajuntament. La decisió d’atorgar el diploma s’ha pres en el ple municipal de dimarts.

Establiments dels anys 60 i 70 del segle XX

Situats en els nuclis de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Calella de Palafrugell, els establiments distingits van néixer amb el boom del turisme dels anys 60 i 70 del segle passat. El consistori destaca que hi ha establiments anteriors, com són el Terramar i el Llevant, que van començar l’activitat als anys 30.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia