Societat

Retiren la tutela als pares del nadó de sis mesos ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Tarragona ha retirat als pares la custòdia del nadó de només sis mesos ingressada a Sant Joan de Déu amb una hemorràgia intracranial per un presumpte maltractament i de la seva germana de quatre anys, segons fonts judicials.

El jutjat ha retirat la custòdia als progenitors, a la mare Ainadys M.T. i al pare Richard R.B., que ha estat detingut com a presumpte autor dels maltractaments que han portat el nadó a l'hospital. La tutela passarà a la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) del departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat.

Es dóna el cas que aquesta mateixa menor ja va ser atesa fa dos mesos en un centre d'atenció primària de Salou (Tarragonès) d'una fractura de fèmur, que va aixecar les sospites dels metges, a l'estimar que podia ser pels mals tractes, pel que van traslladar el cas a un jutge, que va iniciar una investigació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.