Societat

El Patronat del castell de Montsoriu recuperarà una recepta tradicional de ratafia

Es destil·larà als cellers

El Consell Comarcal de la Selva preveu arribar als 20.000 visitants aquest 2022

El Patronat del castell de Montsoriu (Selva) vol recuperar una recepta de ratafia tradicional que es feia antigament en el castell. El president del patronat, Pere Garriga, ha avançat que la intenció es mantenir els mateixos ingredients que en l’escrit que han trobat i amb les mateixes proporcions. Després el destil·laran als cellers del mateix castell i el vendran a establiments dels municipis que formaven part del vescomtat de Cabrera. Aquest és un nou producte per seguir difonent el castell i tot el patrimoni que acumula el vescomtat. Els membres del patronat han assegurat que actualment hi ha un augment de visitants considerable i preveuen arribar a les 20.000 persones abans de tancar l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SEGURETAT

La Guàrdia Urbana ja usa drons per vigilar l’Horta de Lleida

LLEIDA
serveis

Barcelona neteja en cinc mesos 138.000 m² de pintades dels carrers

Barcelona
MEDI AMBIENT

El Parc del Garraf vol créixer i ser parc natural

SITGES

La UdG prioritza “el rendiment de coneixement” per sobre de l’econòmic en el Parc de Recerca i Innovació

GIRONA
Òscar Escuder
President de Plataforma per la Llengua

“Hem de revertir la tendència del baix ús social del català”

Barcelona

Malgrat, exemple per a Greenpeace

Malgrat de Mar
LA crònica

Bronzo, on es pot tastar Venècia sense sortir de Barcelona

Barcelona
BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara la verola del mico emergència internacional de salut pública

barcelona