Societat

eyeOS i nosaltres

Ara que tinc vint anys em trec de la màniga una revolució de sistema operatiu

A principis de juny es va presentar via Internet el sistema operatiu eyeOS, que està suposant una autèntica revolució dins la xarxa. La clau d’aquesta bona pensada està en la practicitat, tu obres un document word des de eyeOS a la feina, i el pots tornar a obrir des de casa teva, des de casa els pares, des de casa la iaia... El document fins i tot manté el cursor de word en el punt exacte on el vas deixar.

Fa tot just un any, Pau Garcia-Milà, de només 19 anys, i els seus socis –tots ronden la vintena– van posar en funcionament el servidor públic de la versió 0.9 del producte, la versió experimental, i en només onze mesos ja tenia 100.000 usuaris. A dia d’avui la pàgina ja ha rebut més de sis milions de visites i compta amb més de 200.000 usuaris.

EyeOS està tret en programari lliure, fer-se usuari és absolutament gratuït, i el millor de tot, per registrar-te només cal que introdueixis un nom d’usuari i t’inventis una contrasenya. Res més. Pura màgia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.