Societat

La nena ferida a Llançà experimenta una lleu millora però segueix en pronòstic reservat

La nena de deu anys que va quedar ferida dissabte quan uns desconeguts li van llançar una pedra de grans dimensions mentre anava en un caiac amb el seu pare ha experimentat una lleu millora, encara que està ingressada en l'UCI de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, amb pronòstic reservat.

Els fets van succeir cap a les 14:05 hores del migdia de dissabte passat, quan la nena vorejava al costat del seu pare amb un caiac la costa del mar, per sota del penya-segat de Puig Castellar, a l'altura de Llançà (Alt Empordà), i els va caure a sobre una pedra de grans dimensions llançada per uns desconeguts des de la part alta del penya-segat.

El pare va ser traslladat a l'Hospital de Figueres (Alt Empordà), on va ser intervingut quirúrgicament d'una ferida en una cama, mentre que la seva filla de deu anys va haver de ser traslladada en helicòpter fins a l'Hospital de Sant Pau.

Un testimoni va explicar als Mossos d'Esquadra que va veure com un pare i els seus dos fills, un nen de 15 anys i una nena de 12, havien estat llançant pedres de grans dimensions des de la part alta del penya-segat fins a l'aigua. Pel que sembla, una de les pedres va impactar en el caiac, el va partir per la meitat i va provocar les ferides a la nena de deu anys i al seu pare. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Llançà van iniciar llavors una recerca a la zona per intentar localitzar els suposats autors del llançament de pedres, però encara no els han pogut trobar.

Davant aquesta situació, els Mossos d'Esquadra i la policia local, que continuen buscant els suposats autors de l'agressió, han demanat la col·laboració ciutadana per tractar de localitzar-los.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.