Societat

La Universitat de Girona acull el I Campus de la Pau

La facultat de Lletres de la Universitat de Girona (UdG) acull a partir d'avui i fins al dia 6 de juliol el I Campus de la Pau, organitzador per l'entitat Justícia i Pau de Girona i l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG.

Segons els organitzadors, aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar els valors de la pau i la justícia social com eines per a la construcció d'una societat més humana.

Entre els ponents destaquen Alec Reid, capellà catòlic irlandès i mediador en els processos d'Irlanda i el País Basc; Paul Ríos, coordinador general de Lokarri, una organització per a la pau i la no-violència al País Basc, i Arcadi Oliveras, president de Justícia i Pau de Barcelona i professor de ciències econòmiques de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'educació per a la pau, els processos de pau i la renovació de la democràcia són els tres eixos temàtics al voltant dels que giraran una quarantena de ponències que se n'aniran succeint al llarg de la setmana a la facultat de Lletres del campus universitari.

El desenvolupament d'Àfrica, el creixement econòmic o el paper dels mitjans de comunicació en la creació d'una consciència a favor de la pau són altres temes inclosos en aquesta trobada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.