Societat

Alerta màxima a Anglaterra i Gal·les per les pluges torrencials

Encara que la pluja ha minvat, Worcestershire, Gloucestershire i Warwickshire continuen totalment inundats

Les greus inundacions que han causat les pluges torrencials que castiguen la zona des de divendres han activat l'alerta màxima a Anglaterra i Gal·les. La situació és tan crítica que fins i tot l'exèrcit de l'aire s'ha hagut de sumar a les tasques de rescat. I és que unes 2.000 persones han hagut de ser traslladades a centres d'emergència.

El titular de Medi Ambient del govern anglès, Hilary Benn, ha considerat que calia "aprendre lliçons" davant de la situació d'emergència desfermada per les fortes riuades, en declaracions fetes a la cadena pública BBC.

Encara que la pluja ja ha minvat, són diverses les zones dels comtats de Worcestershire, Gloucestershire i Warwickshire que continuen totalment inundades, amb els accessos i les carreteres tallades. A més, hi ha set avisos que alerten de pròximes inundacions en les àrees d'Oxfordshire, Berkshire i algunes parts de Londres.

La intensitat del temporal ha provocat un massiu desplegament dels serveis d'emergència i de les forces armades, que han hagut de fer desenes d'operacions de rescat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.