Societat

Incidents en la manifestació en protesta per la mort d'un jove de Badalona

Sergio Carmona va morir dimarts en intentar fugir d'un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra

La manifestació convocada avui per familiars i amics de Sergio Carmona, el jove mort dimarts passat en intentar fugir d'un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra on anava detingut, ha finalitzat amb incidents.

Sobre les vuit del vespre, quan ja s'havia dissolt la manifestació, un grup de cinc joves incontrolats d'estètica antisistema s'ha quedat davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra en actitud agressiva, segons que ha informat la policia catalana.

Tres furgons d'aquest cos policial han sortit de l'edifici per procedir a la seva identificació i en aquest moment dos dels joves han fugit, segons les mateixes fonts.

En la seva carrera, un dels individus ha saltat un mur del carrer Can Riera i ha patit una forta contusió en un genoll, que ha obligat a traslladar-lo en ambulància a l'Hospital de Badalona.

Els altres tres joves que no han escapat ha estat introduïts en la comissaria per procedir a la seva identificació.

En conèixer aquests fets, alguns dels participants en la manifestació han tornat a les portes de la comissaria, on han llançat diverses pedres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.