Societat

Nou espai per a la Fira dels Indians de Begur

La zona del parc de l’Arbreda s’afegeix al nucli antic, l’espai habitual de la fira

La Fira dels Indians de Begur torna del 2 al 4 de setembre, amb la principal novetat de l’espai del parc de l’Arbreda, que es repartirà protagonisme amb l’habitual del nucli antic. Enguany l’Ajuntament aposta per recuperar la fira i la seva essència habitual, que l’han convertit al llarg dels anys en un dels esdeveniments lúdics i culturals de referència al territori i arreu del país. L’organització preveu que, al parc de l’Arbreda, hi hagi la zona dels chiringuitos (mot indià amb origen cubà), i tothom que hi accedeixi podrà gaudir d’una àrea més gastronòmica, lúdica i festiva, amb diverses propostes i tallers al llarg de tota la jornada.

Al centre històric, per la seva banda, l’Ajuntament hi prioritzarà la cultura i un ampli espai més familiar, que serveixi per al passeig i per al gaudi de la fira. Per tot plegat, ja no hi haurà les tradicionals parades i actuacions a la via pública, que se substituiran per decoració dels carrers, fil musical, actes culturals, conferències, mercat d’ultramar, tallers infantils, oficis indians, actuacions musicals i teatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.