Societat

Decomissen més de 2.500 samarretes falses del Barça i imputen tres persones

La Guàrdia Civil de Girona ha confiscat en diferents comerços de la comarca de l'Alt Empordà 2.531 samarretes esportives amb l'anagrama del F.C. Barcelona, suposadament falsificades, i ha imputat tres persones.

Va ser l'empresa que ostenta els drets de comercialització de peces esportives amb l'anagrama del F.C. Barcelona la que va denunciar que s'estaven venent imitacions de la seva marca a diverses localitats de la província de Girona.

La Guàrdia Civil va iniciar una investigació per aclarir els fets i aquesta va donar com a resultat el registre de tres comerços a Figueres i dos a la Jonquera on es comercialitzaven les esmentades peces.

L'actuació, duta a terme per la Unitat Orgànica de Policia Judicial dilluns passat dia 6, va finalitzar amb la confiscació de les peces i la imputació de tres persones per suposats delictes contra la propietat industrial. Els imputats han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.