Societat

El pare de la Clàudia nega durant el judici que maltractés a la seva filla

La fiscalia i la Generalitat, personada com a acusació particular, demanen una pena de 4 i 10 anys de presó

Richard Ricardo Mena, pare de la Clàudia, infant de Salou presuntament maltractat, ha assegurat durant la primera jornada del judici que se segueix contra ell que en cap moment va colpejar, sacsejar ni va tenir la intenció de fer mal a la seva filla.

L'acusat ha apuntat que les greus lesions cranials que va patir la Clàudia el juny passat es van produir com a conseqüència d'una caiguda fortuïta de la menor, quan aquesta tenia set mesos, mentre li intentava donar el biberó.

La fiscalia i la Generalitat, personada com a acusació particular, mantenen que Richard Ricardo va inferir lesions a la seva filla i demanen una pena de 4 i 10 anys de presó, respectivament.

El judici, que es porta a terme al Jutjat Penal número 3 de Tarragona, s'ha suspès per l'absència justificada d'una de les persones que havia de testificar, i es reprendrà el pròxim 11 d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.