Societat

El vodka salva un noi intoxicat a Austràlia

Doctors australians van mantenir en vida un noi italià gràcies al vodka subministrat a través d'un gota a gota durant tres dies, ha dit l'equip mèdic d'un hospital de Queensland.

El noi de 24 anys, que havia begut un verí en un aparent intent de suïcidi, estava en coma. Els metges li van sumbinistrar el gota a gota de vodka després que se'ls esgotés l'acohol que li havien de donar per contrarestar el efectes del verí. L'equip mèdic ha explicat que el pacient va recuperar-se plenament gràcies a la mesura, i que la ressaca li va desaparèixer mentre s'anava despertant.

Al noi el van haver de portar a l'hospital del nord de Queensland a Mackay després de beure's una substància present en anti-congelants (etilenglicol). "El pacient va ser alimentat per la beguda alcohòlica tres vegades al dia durant una hora, i durant tres dies, a l'unitat de vigilància intensiva", ha dit el doctor Todd Frases.

El noi es va passar 20 dies a l'hospital abans de rebre l'alta mèdica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.