Societat

El popular 'Kingdom Hearts' ja té tercera part

La companyia japonesa Chocobo Tales, creadora del videojoc, llençarà el producte el 2008 per a la PS3

Els fans del popular videojoc Kingdom Hearts estan d'enhorabona. La companyia Chocobo Tales, creadors del Final Fantasy, encapçalats per Tetsuya Nombra i Tomohiro Hasegwa, portaran el 2008 la nova versió del joc. El nom d'aquesta tercera entrega serà Kingdom Hearts Te KeyBlade Wars.

Però per si fos poc, el joc també s’estrenarà a la Nintendo DS, sonta el nom de Kingdom Hearts 358/2 Days, un títol que aprofitarà al màxim les capacitats de multijugador d’aquesta plataforma i també en els mòbils d'última generació, tot i que de moment no portaran la primera versió del joc.

La història de Kingdom Hearts va començar en una minúscula illa, on vivien els seus personatges: Sora, Riku i Kairi, entre d'altres. Després d'un estrany somni, els tres protagonismes van veure que havien de viatjar arreu del món i viure aventures. Quan van aconseguir sortir l'illa, es van trobar amb populars personatges de la Disney, com Donald o Mickey. Des de llavors i fins la tercera entrega, Sora, Riku i Kairi no han parat de viatjar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.