Societat

Detingut per agressió sexual a una menor un suposat violador en llibertat a l'espera de judici

El detingut i un altre home van abordar la matinada del 8 de juny una parella que estava a la platja de la Savinosa

La Policia Nacional ha detingut un home de 25 anys a qui s'acusa d'agredir sexualment una menor en una platja de Tarragona. L'agressor estava en llibertat des de l'11 de maig passat, després de passar gairebé dos anys a la presó a l'espera de ser jutjat per un altre delicte de violació.

El jove, Abdelali B., es troba de nou en presó provisional i l'Audiència de Tarragona té previst celebrar el dia 26 el judici per la primera violació, per la qual s'enfronta a onze anys de presó i al pagament de 6.000 euros.

Concretament, Abdelali B., de 25 anys, i un altre home van abordar la matinada del 8 de juny una parella que estava a la platja de la Savinosa de Tarragona. Un d'ells va treure una navalla i va amenaçar el jove, mentre que Abdelali B. es va emportar la noia i la va agredir sexualment.

Poc després d'aquests fets, el suposat violador va protagonitzar un incident amb el vigilant de seguretat de la Llotja de pescadors i va acabar detingut per la Policia Nacional, acusat d'una falta de lesions.

El jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona va decretar-ne la posada en llibertat amb càrrecs l'endemà, però la policia el va tornar a arrestar el mateix dia com a presumpte autor de la violació de la menor, que el va identificar en la roda de reconeixement. El jutjat de guàrdia va decretar presó provisional per aquests nous fets per a Abdelali B.

El presumpte agressor sexual va sortir en llibertat provisional l'11 de maig pendent de celebrar-se un judici contra ell per un altre delicte del mateix tipus, segons informa el Diari de Tarragona. Els fets es van produir el 5 de juny del 2005, quan el jove suposadament va violar una dona a qui va obligar a pujar a un pis situat a la Part Alta de Tarragona.

El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona va decretar-ne l'ingrés provisional a la presó, però, després que es fixés data per al judici dues vegades i la víctima no comparegués, es va fixar una fiança de 1.000 euros, que el jove va pagar i, per tant, va sortir en llibertat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.