Societat

Un hacker ataca el web del Ministeri d'Habitatge

El missatge ha estat 'on-line' més de mitja hora

Ahir al matí un desconegut va piratejar el web oficial del Ministeri d'Habitatge. El 'hacker' va penjar un missatge a la pàgina principal del lloc web, que va arribar a mantenir-se 'on-line' gairebé una mitja hora, tot i que l'última frase del text anava dirigida directament a l'administrador informàtic i explicava la manera de desactivar l'atac.

El text comença amb la contundent frase "No vas a tener casa en la puta vida" i a partir d'aquí també critica temes molt diversos com la idiosincràsia d'Espanya. "Tu sigue orgulloso de tu bandera, de querer defender tus fronteras, de sentirte español, andaluz, madrileño, vasco, portugués o catalan. A mi me das asco"

Entre moltes faltes d'ortografia, el 'hacker' parla del racisme, els toros, els militars, l'educació, la religió o la monarquia. "Sin embargo, aunque reconoces que los inmigrantes son unos vagos de mierda, estas orgulloso de ver por la tele al rey matando osos, gastandose tu pasta en yates, en coches, en bodas, en censura, en palacios. Ellos si te roban. Y no haces nada para evitarlo", diu en el missatge, que no se centra especialment en l'habitatge.

Per ara, es desconeix qui ha estat l'autor d'aquesta acció.

(Cliqueu aquí per a veure el text íntegre)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.