Societat

Quatre instal·ladors de gas detinguts al Prat de Llobregat per fer revisions no necessàries

Els quatre detinguts són veïns de les poblacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs

Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada al Prat de Llobregat (Baix Llobregat) quatre treballadors d'una empresa d'instal·lació de gas per fer revisions no autoritzades i provocar desperfectes en la instal·lació per després exigir elevades quantitats de diners a canvi de reparar-los.

Segons ha informat la policia catalana, els operaris utilitzaven els vehicles i el vestidor de l'empresa on treballaven i es personaven als domicilis en els quals feien canvis innecessaris en la instal·lació i fins i tot inutilitzaven els sistemes de conducció de gas.

Després, exigien als propietaris el pagament en efectiu de quantitats abusives a canvi de reparar els danys que ells mateixos havien produït. De fet, els Mossos d'Esquadra van detenir al primer dels presumptes estafadors davant d'una entitat bancària a la qual un dels detinguts havia acompanyat un client per poder cobrar l'import per la reparació.

Els quatre detinguts són de nacionalitat espanyola i veïns de les poblacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs. Es tracta de Juan José F.S, de 33 anys, Lourdes R.R., i Cristina R.M., totes dues de 31 anys, i Francisco Tomas R.S, de 40 anys.

Els operaris manquen d'antecedents penals i havien treballat per a altres empreses dedicades a la mateixa activitat. Les actuacions fraudulentes es van produir a les poblacions de l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Granollers, Pineda de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Mataró i al Prat de Llobregat, on van ser detinguts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.