Societat

Apple podria presentar la setmana que ve una nova versió de l'iPod

La invitació mostra la silueta d'un home ballant amb un iPod a la mà i la frase "el ritme segueix"

Apple ha disparat tots els rumors al convidar a la premsa a un esdeveniment especial el proper 5 de setembre en el qual, segons els experts, la companyia nord-americana podria presentar una nova versió de l'iPod.

La invitació, que no especifica el motiu de la roda de premsa, mostra la silueta d'un home ballant amb un iPod a la mà, amb la data del 5 de setembre i la frase "el ritme segueix".

Fonts del sector creuen que la nova generació de l'iPod podria estar disponible amb carcassa d'alumini com els nous iMac i incorporar algunes de les característiques de l'iPhone, com la pantalla tàctil.

Apple va començar a vendre, a finals de juny, els seu propi telèfon mòbil iPhone, als EUA, i el passat 7 d'agost va presentar una nova generació del seu ordinador de sobretaula iMac.

Les vendes d'Apple van ascendir, al trimestre finalitzat el passat 30 de juny, a 5.400 milions de dòlars i una tercera part corresponen a la distribució de l'iPod.

Les accions de la firma han reaccionat amb grans augments a la borsa de Wall Street, on han arribat a pujar més d'un 4,5% fins els 132,5 dòlars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.