Societat

Un detingut per atracar un banc es fuga amb les manilles posades al jutjat de Valls

La Guàrdia Civil busca un home de 37 anys que aquest migdia ha fugit amb les manilles posades del jutjat de Valls, on acabava de passar a disposició judicial acusat d'un intent de robatori a punta de pistola en un banc de Riudoms (Baix Camp), ha informat la Subdelegació del Govern.

Els fets han passat a les 12.20 hores d'avui quan Juan O.C., veí de Valls, es trobava a la sala de vistes del jutjat d'instrucció número 2 de Valls.

El jutge havia ordenat el trasllat del detingut a un centre hospitalari per fer-li un reconeixement mèdic i, mentre els agents que el custodiaven realitzaven els tràmits administratius per efectuar el trasllat, el presumpte atracador ha aprofitat per fugir amb les manilles posades.

Robatori d'un banc
El fugitiu havia estat arrestat com a presumpte autor d'un intent de robatori amb violència i intimidació perpetrat a les 10.30 hores de dimarts passat, dia 16, en una sucursal bancària de Riudoms, on un individu cobert amb un casc de moto i armat amb una pistola va amenaçar el director de l'entitat.

El director de la sucursal va poder activar l'alarma, davant la qual cosa l'atracador va desistir en el seu intent i va sortir fugint del lloc, encara que va ser detingut poc després, han informat les mateixes fonts.

En un registre domiciliari posterior, la policia va intervenir, entre d'altres efectes, una pistola simulada, una escopeta i diversa munició.

A més d'aquest fet delictiu, la Guàrdia Civil l'imputa un robatori amb força en una immobiliària de Cambrils (Baix Camp), el mateix dia 16, i un altre que va tenir lloc el 23 d'agost en una masia de la localitat de Cadaqués (Alt Empordà).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.