Societat

Piqué qualifica d'"innecessari" que el túnel del TGV creui Barcelona

Advoca per suspendre la construcció del túnel i canalitzar l'alta velocitat per les comarques del Vallès

El líder del PP català, Josep Piqué, opina que cal suspendre la construcció del túnel del TGV pel centre de Barcelona, en considerar que és "innecessari", i aposta pel corredor del Vallès com la millor alternativa.

En un article que publica La Vanguardia, Piqué opina que hauria d'acabar-se com més aviat millor la línia fins a Sants, i accelerar les obres des de la futura estació de la Sagrera fins a França, suspendre el túnel per sota de Barcelona i canalitzar el recorregut del TGV per la comarca del Vallès.

Josep Piqué també advoca per un plantejament dels serveis de rodalia i dels trens regionals amb criteris de liberalització i privatització, per entendre que "cal buscar el màxim de competència a Renfe".

El líder popular es pregunta perquè les infraestructures de transport ferroviari han de ser de gestió pública, quan existeixen autopistes gestionades de forma privada a partir de determinades concessions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.