Societat

societat

Xefs de renom en el vuitè Tast a la Rambla de Barcelona

La vuitena edició del Tast a la Rambla - 8a Setmana de la Gastronomia de Barcelona aplegarà els 38 millors restaurants, bars i pastisseries de la ciutat, que s’instal·laran a la rambla de Santa Mònica del 2 al 6 de juny. Entre l’oferta gastronòmica que es podrà degustar –cada tast tindrà un preu popular de cinc euros i els vins i caves costaran entre tres i quatre euros–, hi haurà les creacions dels restaurants Amar Barcelona, dels xefs Rafa Zafra i Gonzalo Hernández; Chickoa, de Paco Pérez, un dels millors xefs del país, amb cinc estrelles Michelin (tres pel Miramar de Llançà, una pel restaurant Enoteca de l’hotel Arts i dues pel Restaurante Cinco - Hotel Das Sue de Berlín), i Gaig Barcelona, de Carles Gaig. Pel que fa a pastisseria, s’hi podran degustar creacions d’Albert Roca, Christian Escribà i Oriol Balaguer, entre d’altres.

El tast tornarà al seu format original, amb illes de degustació i patrocinadors que se situaran en casetes al final de la Rambla, on hi haurà taules per poder menjar. Com ja és habitual en els millors festivals gastronòmics, aquí també hi haurà un showcooking, un espai on xefs reconeguts cuinaran plats que després es podran degustar. També hi haurà un Celler del Tast, indispensable per poder maridar els platets amb vins i caves. Entre els restaurants de cuina tradicional que hi participen, cal destacar l’Amaya, de la família Torralba, que enguany fa 81 anys, un dels més entranyables de la Rambla; el Babula Bar 1937, de Pol Bigorra; la Fonda España, i el Bar Alegria, de Tomás Abellán. Hi haurà tallers i concerts i cuiners convidats d’Astúries i Castella-la Manxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El Consell Comarcal de la Selva fa una bona valoració del primer any

santa col0ma de farners
Urbanisme

Amplien l’aparcament provisional sobre la llosa de la via a Vilafranca

Vilafranca del Penedès
societat

Frit Ravich llança el seu nou snack fornejat amb base de llentia

maçanet de la selva
MEDI AMBIENT

Els barris més verds beneficien la funció pulmonar dels infants, segons un estudi

Barcelona
societat

Posen balises dissuasives de fauna salvatge en dues carreteres

nAVATA/ALP
educació

Només un 25% de docents té el C2 de català, nivell que el govern vol exigir als nous professors

barcelona
societat

Mor Joan Esteve Danés, ‘el Pillo’ de Roses

medi ambient

Talen 600 pins per reduir el risc d’incendi i evitar plagues

les preses
INFRAESTRUCTURES

Comencen les obres per millorar l’eficiència hidràulica del canal d’Urgell

Castellserà