Societat

4 detinguts més en el cas del nen d'11 anys assassinat, Rhys Jones

La policia britànica ha informat avui que ha detingut a altres quatre persones en relació amb la mort de Rhys Jones, d'11 anys, assassinat d'un tir fa més d'una setmana a Liverpool (nord d'Anglaterra).

La policia de Merseyside ha detingut avui al matí a dos homes de 20 i 24 anys, i a altres dos adolescents de 17 i 16, naturals de Liverpool.

Amb anterioritat, la Policia havia arrestat a onze individus, als quals va deixar en llibertat, a set d'ells sota fiança i als altres quatre, en llibertat sense càrrecs.

Els fets
Jones, que tornava de jugar un partir de futbol el passat 22 d'agost, va rebre al coll l'impacte d'una bala que va disparar un adolescent encaputxat que anava en bicicleta. Rhys va morir a l'aparcament d'un pub en el barri de Croxteth d'aquesta ciutat britànica.

L'assassinat ha coincidit amb un augment de la violència juvenil en els carrers del Regne Unit, que comença a atemorir als ciutadans, mentre els polítics i la Policia advoquen per prendre mesures urgents abans que aquest fenomen s'escapi a tot control.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.